P.P.H. Strobos

Om oss

STROBOS är en strategisk polsk tillverkare av varningsbelysning.

Sedan 2010 har det dynamiskt skapat och utformat lösningar för motorvägsföretag, vägassistans, brandkårer, ambulanser och säkerhetsrelaterade institutioner som polis och gränsvakter.

Företag STROBOS utvecklar ständigt sitt erbjudande på den inhemska och utländska marknaden. Vi levererar våra produkter till många europeiska företag såsom företag i hela världen som bygger byggnader på

specialbilar.

För närvarande har STROBOS alla godkännanden som krävs, dvs. E9 R65, E20 R10, E9 R26 klasserna 1 och 2 samt intyg EN 12352, som bevisar den högsta kvaliteten på de erbjudna produkterna.

I vårt företag arbetar personal med många års erfarenhet och laboratoriefaciliteter. Vi ser till att våra produkter uppfyller kundernas högsta förväntningar och uppfyller krav på många anbudsspecifikationer.

Genom att vi använder vår innovativa LED-teknik har vi minskat strömförbrukningen och därmed har vi ökat effektiviteten och synligheten för våra produkter.

Materialen som används vid tillverkningen av våra lampor är av högsta kvalitet, de kännetecknas av exceptionell motståndskraft mot väderförhållanden.

För produkterna gäller fyra års garanti.

Vi ser ständigt till att vårt varumärke alltid är förknippat med säkerhet. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande och kontakta oss.

Här är våra kontaktuppgifter:

Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe STROBOS
ul. Armii Krajowej 4 
32-540 Trzebinia
NIP: PL 628-223-49-81
tel: +48 600 800 261
e-mail: info@strobos.pl


Strobos